Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Jouw ideale vakantie op een vakantiepark in Noord-Holland

Slaap tussen de duinen, ga lekker uitwaaien op het strand en bezoek historische steden aan zee. Wanneer je op een vakantiepark in Noord-Holland van Roompot verblijft, kan het allemaal. Op Roompot Bloemendaal aan Zee slaap je op een toplocatie op een steenworp afstand van het strand. Het maakt niet uit wat je bestemming is, want je vult je tijd helemaal op je eigen manier in. Waar je de ene dag leuke attracties bezoekt met de kinderen zoek je de volgende dag de rust op in de natuurgebieden rond het vakantiepark aan de kust. Watersporten, cultuur snuiven of heerlijk eten; het kan allemaal wanneer je vanuit een vakantiepark Noord-Holland verkent.

Accommodaties voor ieder gezelschap

Jong en oud zijn op hun plek op onze vakantieparken in Noordholland. Hier overnacht je op een unieke locatie tussen de duinen, waardoor je volop van de natuur geniet vanaf je vakantiehuis in Bloemendaal aan Zee. Iedere accommodatie is sfeervol en modern ingericht, met grote ramen die een bijzonder uitzicht bieden over de duinen. Geniet van de frisse buitenlucht op je eigen veranda of maak gebruik van de moderne keuken om de lekkerste maaltijden op tafel te zetten. De open zithoek is de ideale plek om tot rust te komen, maar dat kan natuurlijk ook in de sfeervolle slaapkamers. Op het vakantiepark in Noord-Holland zijn huisdieren ook welkom, dus neem je trouwe viervoeter mee op vakantie. Verder zijn er ook kindvriendelijke en rolstoeltoegankelijke accommodaties op het park te vinden.

Faciliteiten op het park

Vakantie vieren op een van onze bungalowparken in Noord-Holland betekent dat je volop van de kust kunt genieten, maar grijp ook de kans om de voorzieningen op het park te ontdekken. Zo hebben de kinderen alle ruimte om te ravotten in de speeltuin op het vakantiepark in Noord-Holland. Zin in een lekkere maaltijd wanneer je in Noord-Holland verblijft? Schuif aan bij het restaurant of bestel take-away voor een compleet verzorgd diner. Proef de sfeer in ons gezellige café of ga langs bij de supermarkt om inkopen te doen voor je eigen homemade maaltijd. Op het vakantiepark in Noord-Holland kun je bovendien fietsen huren, waarmee je het omliggende duinlandschap helemaal op eigen houtje verkent.

Een vakantie vol natuur

Doordat ons vakantiepark in Noord-Holland tussen de duinen ligt, is de natuur altijd dichtbij. Wandel naar het nabijgelegen strand en geniet van het zachte gevoel van zand onder je voeten. Op warme dagen neem je een duik in het water of trotseer je de golven met je surfboard. De provincie Noord-Holland kent ook verschillende mooie natuurgebieden. Zo is nationaal park Zuid-Kennemerland makkelijk te bereiken vanuit onze luxe vakantieparken. Hier wandel je door een wisselend landschap, met duinen, meren en bossen. Ook de Schoorlse Duinen liggen in de buurt van het vakantiepark in Noord-Holland. Trek je wandelschoenen aan en trotseer deze duinen, die op sommige punten meer dan 50 meter boven zeeniveau liggen.

Genieten met de kinderen

Onze vakantieparken in Noord-Holland zijn ook voor jonge gezinnen het bezoeken waard. Zo ontdek je rond onze prachtige vakantieparken verschillende attracties. Duik samen in de Nederlandse cultuur tijdens een bezoek aan de Zaanse Schans, waar je niet alleen historische molens bewondert, maar ook over oude ambachten leert. In de buurt van het vakantiepark in Noord-Holland vind je ook het Linnaeushof. Dit is de grootste speeltuin van Europa, dus de kinderen hoeven zich hier geen moment te vervelen. Ook Vogelpark Avifauna is het bezoeken waard wanneer je op ons vakantiepark aan het strand overnacht. Kom oog in oog te staan met exotische vogels, ontdek ringstaartmaki's en zie hoe de Javaanse kleine kantjil naar eten scharrelt.

Badplaatsen en steden

Cultuurliefhebbers zitten ook op hun plek op een vakantiepark in Noord-Holland, want deze provincie heeft verschillende badplaatsen en steden die het bezoeken waard zijn. Ontdek de resten van het oude kasteel van Egmond aan Zee of geniet van een welverdiend drankje op een terras aan de Grote Markt van Haarlem. Hier snuif je cultuur in het Frans Hals Museum of maak je een rondvaart langs de eeuwenoude panden van de stad. Amsterdam ligt ook in de buurt van het vakantiepark in Noord-Holland. Kijk uit over de stad vanaf de A'DAM Toren, bezoek het Stedelijk Museum of proef de sfeer op de Albert Cuypmarkt. Wist je dat Waddeneiland Texel ook makkelijk te bezoeken is wanneer je op een vakantiepark in Noord-Holland overnacht? Neem de boot en ontdek bezienswaardigheden als Ecomare en de iconische vuurtoren.

Noord-Holland vakantieparken van Roompot

Ben je op zoek naar de perfecte bestemming voor je volgende vakantie? Je hoeft het land niet te verlaten om een mooie tijd te hebben, want vanuit een vakantiepark in Noord-Holland kun je prachtige natuur bewonderen, bijzondere steden ontdekken en op avontuur gaan met de kinderen. Het ontbreekt je aan niets op het vakantiepark in Noord-Holland en je kunt de drukte van alledag even achter je laten.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.