Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Roompot Bloemendaal aan Zee scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 548 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.6
  • Gastvrijheid
    8.8
  • Kindvriendelijkheid
    8.2
  • Onderhoud
    8.1
  • Service point
    8.7
  • Vakantieverblijf
    8.4

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 februari 2024

Geweldige ligging, moderne, ruime huisjes met mooie beachuitstraling. Alles aanwezig, alleen de ovenschaal was erg klein.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Leo Hartsuiker
Datum: 21 februari 2024

Prima park, vriendelijk personeel, mooie uitstraling, lekker duurzaam en top locatie!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024

Fijne locatie, huisjes wel erg dicht op elkaar met kale begroeiing. Systeem met slagbomen al voor de checkin is wat omslachtig en niet duidelijk.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024

Erg mooi park ! Ik was jarig en kreeg zelf een fles wijn als kado ! De bedden waren matig . En als je er langer bent een keer extra schone handdoeken . En een klein extra lampje in de woonkamer, in de avond die hanglamp is niet erg gezellig.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024

Het huisje was heerlijk, mooie omgeving, heerlijk rustig en alleen de straat oversteken en je stond al op het strand.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Frits Faber
Datum: 20 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024

Wij zijn aangewezen op een mindervalidenhuisje. Een bed waarop een papegaai en bedhekken mogelijk zijn zou veel meer comfort voor ons betekenen.
De keukenuitrusting is wel erg minimaal. Slechts vier ontbijtborden verplichtte ons na elke maaltijd de vaat te doen. verspilling van warm water. De vaatwasmachine rendeert minder.
Voor het overige is het huisje is zeer gezellig en comfortabel.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Goede hulp, jammer van de technische problemen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    3
rating-pie
Naam: Demi
Datum: 19 februari 2024

Superfijn. Uitstekend park

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    10
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.