Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Roompot Bloemendaal aan Zee scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.174 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.7
  • Gastvrijheid
    9.1
  • Kindvriendelijkheid
    8.6
  • Onderhoud
    8
  • Schoonmaak
    7.6
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8.2

Bekijk 1.174 reviews

Naam: Arno Kuijpers
Datum: 24 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2024

Was goed. Fijne uitvalsbasis om dingen te bekijken.
Alleen de bedden zijn niet goed. Liggen niet goed.
Loungebak was niet schoon. Tussen de kussens veel vuil en groene aanslag.
Koelkast rekje (flessenrek) was stuk waardoor je daar niets kwijt kunt.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 juni 2024

Ontspanende sfeer

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2024

Heerlijk rustig

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 juni 2024

mooi park gunstig gelegen. Honden welkom!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024

Fijn verblijf (2e keer) en goede voorzieningen. Helaas is het restaurant niet dagelijks open.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Ann
Datum: 17 juni 2024

Jammer dat de ramen niet gepoetst waren

rating-pie
Naam: Sandor Huisman
Datum: 17 juni 2024

Heel fijn weekend gehad, de locatie was perfect gelegen. De huizen waren mooi en ruim met prachtig uitzicht op de duinen. Me medewerkers vriendelijk en bereid om moeite te doen voor een vroege incheck. Ik raad het iedereen aan

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Anneke Visser
Datum: 14 juni 2024

Uitstekende ligging, moderne huisjes, vriendelijk personeel. En de kleinschaligheid van het park.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024

Fijn verblijf gehad met vrienden. Mooi en ruim huisje geboekt, ligging mooi aan zee. Enige minpunt is het geluid van het F1 circuit.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.