Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het is een mooi park op een top locatie! Helaas vonden wij het huisje niet schoon, wel werd er meteen iets aangedaan(top!). Na de extra schoonmaak beurten was het nog steeds niet schoon.
Mocht dat verbeteren dan komen wij graag nog eens terug!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het park ligt fijn, mooi in de duinen en super dicht bij het strand, perfect! Onze accomodatie lag ook erg leuk, prive and uitkijkend op duinen. Het huisje is leuk designed en van alle gemakken voorzien. de slaap vliering (zolder) was wat warm voor de kinderen. wij hadden de tafel van binnen naar buiten gezet, het is uiteraard we leuk om een eet/zitplek buiten te hebben, die zou nog missen. wij hebben het heerlijk gehad!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

heerlijk genoten

rating-pie

Naam: Robert de Vries
Datum: 18 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hebben twee verbeterpunten: er is veel geluidsoverlast in de avond: zowel van andere gasten die in groepen buiten zitten te feesten als van de strandtenten. Hier vooraf over informeren en de spelregels helder hebben is wel zo fijn. Verder is er bij veel huisjes weinig privacy, dat zou wat beter kunnen.

rating-pie

Naam: Danielle Rust
Datum: 17 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Ik vind de aankomst tijd en vertrek tijd echt schandalig! Verder zijn de bedden van slechte kwaliteit

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hebben een fijne tijd gehad. Luxe huisje, zag er netjes uit, goed meubilair. Mooie omgeving, dicht bij zee. Voor herhaling vatbaar šŸ˜Š

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooie kleine vakantiepark,en prima ligging vlak aan zee.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijke tijd gehad, mooi huisje, fijne ligging wat betreft de zon.
Strand dichtbij en mooie omgeving .
Klein minpuntje waren de blaffende honden.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi ruim huis, schoon, mooi uitzicht.

Nadeel , in de zomer te warm in huis, zelfs in de herfst bij binnen komst 35 graden.
Gordijnen dicht hielp ook niet veel, moet meer schaduw gecreƫerd worden zodat de zon niet in huis komt, of een airco! Miste ook een parasol. Kon nergens schaduw vinden of we moesten bij de overburen in de tuin gaan zitten, niet iedereen vindt dat fijn!
Jammer van prikkeldraad als afscheiding van park, gevaarlijk voor kinderen en honden.

Verder heel tevreden over alles!!
Waren er maar 2 dagen, we combineerden het belangrijk familie bezoek, komen zeker terug in de winter, wat zal het dan aangenaam zijn in huis 49!

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.