Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024

Heerlijk park. Echt jammer dat het huisje niet echt schoon was. Met elke keer dat we komen lijkt dat minder te worden.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: JP Leijtens
Datum: 14 juni 2024

Park was zeer uitnodigend. Mooie uitstraling. Alle faciliteiten zijn er. Afstand tot strand ideaal zonder hond. De dichtheid van de huisjes viel uiteindelijk mee. Goede afscheiding met planten waar wij zaten. Dicht bij strand. Jammer dat we 2,5 km moesten lopen waar onze hond op het strand mag, dit viel wel tegen. receptie was erg vriendelijk en behulpzaam. Huisjes over het algemeen prima. Had iets schoner gekund.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Mooie ligging en kwaliteit van de huisjes

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Klaas
Datum: 09 juni 2024

Geweldige ligging bij het strand

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juni 2024

Warme huisjes!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Hans van Dijk
Datum: 03 juni 2024

Instelling verwarming is slecht.
Spring automatisch naar verwarmen de volgende dag. Als
dat niet doorhebt zit je s avonds met een verwarmde slaapkamer vloer.
Niet echt fijn pom te slapen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    4
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024

De ligging van het park blijft geweldig, maar de kwaliteit is helaas wel teruggelopen sinds het geen Qurios meer is.
Als voorbeeld; er zaten gaten in het beddengoed, de handdoeken roken niet fris en er hing slechts een kwart rol toiletpapier.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    3
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 mei 2024

Huisjes zijn sfeervol, praktisch en prettig. We hebben het er erg naar ons zin gehad.
Schoonmaak kan echt wel wat beter. De slaapvide lag vol met zand en haren. Aan tafelpoten en op de kastjes van de keuken zaten makkelijk te verwijderen vlekken.
En zoals jullie weten worden de huisjes extreem heet, komt volgens ons vooral door het dak.
Een ventilator die aan het plafond is bevestigd zou beter werken.
Ik vind de vragen van deze enquête niet zo goed opgesteld, ik kan maar 1 reden geven en toelichten kan maar heel summier. Te veel vragen die naar mijn gevoel nergens naar leiden. Mss dat het daarom wat laag uitvalt. Hoewel een 7, is toch niet slecht.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024

Heel mooi gelegen park. Sfeervol aangekleed en ingericht.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.